Traži
Košarica

Adresa

Untitled Document

Ovdje nas možete naći :
Kolodvorska 12
(PC Intershop)
71000 Sarajevo

Trgovina:
Radno vijeme:
Pon.- sub. od : 09:00 do 21:00
Ned. : neradna
Praznicima od: 11:00 do 19:00

Tel. (0)33 655-807
Fax. (0)33 712-391

Veletrgovina:
Tel. (0) 33 712-390
Fax. (0) 33 712-391

info@conrad.ba
support@conrad.ba

Tekst » 171123_5_robne marke
171123_5_robne marke

Untitled Document

Jake marke u Conradu

Otkrijte naše vlastite marke

Jake marke u Conradu
Kvaliteta po poštenoj cijeni? Onda su Conradove vlastite marke pravi izbor za vas.


Milijuni kupaca biraju proizvode VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, sygonix®, C-Control ili Conrad energy, jer one nude kvalitetu jednaku onoj poznatim markama uz odličan omjer cijene i učinkovitosti. S našim jakim markama nudimo vam alternativu proizvodima poznatih robnih marki. Prednost za vas: dobit ćete izvrsnu kvalitetu proizvoda i to po cijeni koja je osjetno niža od cijene velikih proizvoćača. Dopustite našim markama da vas inspiriraju.


  VOLTCRAFT® - elektrizirajuća kompetencija
U mjernoj ili punjačkoj tehnici ili na području struje ili strujnog ili naponskog napajanja: VOLTCRAFT® na svim područjima nudi visoku kvalitetu uz odličan omjer cijene i učinkovitosti

· 3 godine jamstva proizvođača
· Najviša preciznost i pouzdanost
· Preko tri desetljeća predstavlja inovativnu vrhunsku tehniku

Na proizvode >>  

  TOOLCRAFT - uspješna veza snage i preciznosti
S odgovarajućim alatom brže ćete i uspješnije završiti svoje radove. što god radili, TOOLCRAFT vam nudi odgovarajući alat – od jednostavnih imbusa, preko kompleksne tehnike za lemlenje i pričvršćivanje, pa sve do kompletne pogonske opreme.

· 10 godine jamstva proizvoćača na sav ručni alat
· Visoka kvaliteta i preciznost

Na proizvode >>  

  Renkforce - proizvodi za ljude od ljudi
Tehnika stvara nove mogućnosti. Vaše ocjene daju nam poticaj za poboljšanje proizvoda, daljnji razvoj ili ideje za sasvim nove proizvode. Paleta proizvoda pritom ide od A za autoradije, pa sve do Z, za zidne satove i budilice.

· Široka paleta proizvoda
· Dobar omjer cijene i učinkovitosti
· Vrlo jednostavno korištenje proizvoda

Na proizvode >>  

  sygonix® - kućna tehnika za cijelu kuću
Instalacije, klimatizacija, sigurnost i rasvjeta – cjelokupna kućna tehnika pod jednim krovom. Svaki proizvod podrazumijeva prvoklasnu kvalitetu, inovativnu tehniku i ugodno, jednostavno rukovanje. Jasna dosljednost i kvalitetni dizajn je izbor.

· Kvalitetni dizajn proizvoda
· Palete proizvoda na temu instalacija, klimatizacije, sigurnosti i rasvjete
· Inovativna tehnika

Na proizvode >>  

  Conrad energy - svježa doza energije
Već više od deset godina marka "Conrad energy" sinonim je za pouzdane i snažne baterije i punjačku tehniku. S jedinstveno povoljnim pametnim setovima ove kvalitetne marke, neovisni ste o strujnoj mreži i najbolje opremljeni za pogon bezbrojnih prijenosnih uređaja.

· Prvoklasna kvaliteta uz izvrsni omjer cijene i učinkovitosti
· Sigurne i snažne ćelije dugog vijeka trajanja Pogledajte trgovinu

Na proizvode >>  

  SpeaKa Professional - kvaliteta koja povezuje
U dnevnoj sobi ili u uredu - često su sitnice te koje brinu za savršeni prijenos. Pronaćite inspiraciju u raznovrsnom izboru SpeaKa Professional proizvoda za sve što želite čuti i vidjeti.

· Pobrinite se za savršeni prijenos
· Kompaktno i snažno

Na proizvode >>  

  C-Control - mikroupravljačko rješenje
Conrad Electronic već niz godina, pod markom "C-Control" nudi različite mikroupravljačke sustave s opsežnim priborom po povoljnim cijenama. "C-Control PRO" predstavlja potpuno novu generaciju sustava na tržištu.

· Mikroupravljački sustavi s opsežnim priborom
· Dobar omjer cijene i učinkovitosti
· Zajamčena brza realizacija projekata!

Na proizvode >>  

  eurochron - budi emocije
Eurochron nudi kompletan asortiman digitalnih i analognih kvarcnih i radijskih satova, radijskih narukvica, zidnih satova pa sve do vremenskih stanica i termo-higrometara. Sadržaj i oblik ovdje se spajaju u lijepoj i elegantnoj vanjštini s visoko kvalitetnom i preciznom unutrašnjosti, čineći proizvod jednom harmoničnom jedinicom.

· Vrhunska kvaliteta s 3 godine jamstva
· Najviša preciznost i najbolja kvaliteta

Na proizvode >>  

  REELY - dizajniran za maksimalnu zabavu
Reely ima sve što ljubitelju modelarstva treba. Na zemlji, vodi ili u zraku: doživite kvalitetnu tehniku i opsežan pribor po cijenama koje će razmahati vašu strast za akcijom i zabavom.

· Bezgranični entuzijazam za modelarstvom
· Visoko kvalitetna tehnika za maksimalnu zabavu

Na proizvode >>  

Otkrijte i ostala Conradove vlastite marke
   
EMMERICH   Conrad   BaseTech
Visoki kvalitativni zahtjevi - visoka pouzdanost EMMERICH baterije na punjenje ispunjavaju najviše kvalitativne zahtjeve i pružaju visoku pouzdanost. Asortiman je koncipiran za posebne zahtjeve u industriji i radionici.   Vaša marka za komponente i sustave za sastavljanje Marka Conrad odlikuje se opsežnim asortimanom uz atraktivan omjer cijene i učinkovitosti. Otkrijte sada kompletan asortiman i sve novitete.   Povoljna alternativa BaseTech predstavlja ulazak u dotičnu kategoriju proizvoda. Odličan omjer cijene i učinka uz dobru kvalitetu stvara bazu za renomirani koncept marke i pruža mogućnost ulaska u rad s novom tehnikom na jednostavan način.
Na proizvode >>     Na proizvode >>     Na proizvode >>  

Conradova vrhunska kvaliteta  
Conradovo upravljanje kvalitetom kontinuirano radi na održavanju i poboljšanju kvalitete naših vlastitih marki. Kako bismo vam olakšali izbor iz ogromne ponude proizvoda, razvili smo pečat vrhunske kvalitete za naše vlastite marke, nazvan "Premium Quality". Njega su dobili oni proizvodi koji su posebno dobro ocijenjeni od strane naših kupaca kao i naših tehničkih stručnjaka. Tako vi možete iskoristiti sva iskustva drugih kupaca s nekim proizvodom, koja će vam olakšati pečat "Premium Quality" jer on predstavlja vrhunsko zadovoljstvo i pouzdanost nekog proizvoda. Osim toga, na raspolaganju su vam, ne samo stručna znanja naših tehničkih stručnjaka, već i njihovo iskustvo i stručna procjena. Dodjelom pečata, uštedjet ćemo vam vaše vrijedne sate i sate traženja, čitanja i procjenjivanja.

· Pečat kvalitete za naše vlastite marke
· Iskoristite iskustva drugih kupaca
· Sigurnost prilikom kupnje
· Selekcija proizvoda od strane inženjera i tehničara