Mogu li ja kao gost poručivati?

Naravno Vi možete kao gost poručivati.

1. korak:Iz košarice idete na "Naplata" i tu odaberete "Gost narudžba" i kliknete na Nastavi >

2. korak: Popunite vaše podatke  i adresu. Ako su adresa dostave i Vaša adresa iste stavite kvačicu, a ako nisu polje ostavite prazno i kliknite Nastavi >

3. korak: Opciono otvara se prozor sa detaljima dostave . Tu napravite korekcije koje smatrate potrebnim. Ako su adrese identične odmah idete na 

4. korak: Poštarina - 10,00 KM ili Preuzimanje u trgovini - 0,00 KM

5. korak: Odaberite: Plaćanje pouzećem, avansno plaćanje putem banke, plaćanje karticom. Tu možete ispisati i Vaš komentar ukoliko to smatrate za potrebno.Nakon toga je potrebno da stavite kvačicu da se slažete sa uvjetima korištenje i politikom privatnosti i pritisnete na nastavi.

6. korak: Biće Vam izlistana Vaša narudžba. Ukoliko nemate primjedbi možete kliknuti na Potvrdi narudžbu > ili se možete vratiti na bilo koji od prethodnih koraka.

Iza toga pojaviće se na Vašem zaslonu obavijest "Vaša narudžba je poslana!" i istovremeno će te putem e-mail dobiti potvrdu narudžbe. Ponekad google to prebaci u ne željenu poštu, te ako nema poruke u vašem inboxu molimo pogledajte i u neželjenou poštu. Na taj ste način napravili svoju narudžbu.