Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Uređaj za praćenje aktivnosti Sigma iD.RUN HR Crvena

Kataloški br:
1663752 - 62
Oznaka:
24920
EAN:
4016224249206

(0)

Kataloški br:
1663752 - 62
Oznaka:
24920
EAN:
4016224249206
Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

  • Conrad Product Image
Main product image
Main product image
Varijante

Izdvojeno & Detalji

  • Integrirano praćenje aktivnosti
  • Analiza različitih treninga
  • Dugo trajanje baterije - do 14 dana, ovisno o upotrebi

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Vrsta proizvodauređaj za praćenje aktivnosti
ModelID.RUN HR
Funkcijezone otkucaja srca
puls
potrošnja kalorija
vrijeme treninga
zone trening
okrugli/pace
brzina
brzina/maks.
udaljenost
vrijeme/datum
štoperica
budilica
koraci
Kućištecrna
Boja (narukvica)crvena
Materijal (narukvica)silikon
Materijal (staklo)mineralno staklo
Vodootpornost5 atm
Funkcije pulsaručni zglob

Opis

Opis

Je li trčanje vaš omiljeni sport? Bez obzira jeste li rekreativni trkač ili trenirate za sljedeći polumaraton, iD.RUN HR prati vaše trčanje. Prikazuje vam vaše podatke precizno putem GPS-a, a zatim vam omogućuje detaljnu procjenu putem DATA CENTRA ili putem NFC prijenosa putem aplikacije SIGMA LINK. ID.RUN HR ima integrirani program za praćenje aktivnosti za svakodnevnu motivaciju. Uz sve funkcije iD.RUN, iD.RUN HR mjeri i otkucaje srca na zapešću. Moderan dizajn s visokom udobnošću nošenja čini GPS trkački sat idealnim pratiteljem treninga.

Najvažnije trčanje funkcije
Kako bi operacija tijekom treninga trčanja bila što jednostavnija, iD.RUN HR koncentrira se na najvažnije funkcije svakodnevnog treninga. Fokus je na mjerenju brzine i udaljenosti. Nadalje, mogu se prikazati duljina koraka i učestalost koraka.

Mjerenje pulsa na zglobu
Puls na zglobu mjeri se optičkim senzorom, što nošenje prsnog remena čini suvišnim. Puls se kontinuirano bilježi tijekom treninga. Čak i u svakodnevnom životu, ako je aktivirano praćenje aktivnosti, postoji mogućnost brzog mjerenja unutar početnog zaslona. Puls se zatim prikazuje 5 minuta na zaslonu ispod vremena.

Jednostavan za korištenje
Upravljanje iD.RUN HR vrlo je jednostavno i intuitivno. Svaka od četiri tipke ima jasnu funkciju. Dobra čitljivost olakšava bilježenje ključnih parametara treninga, a velike ikone pomažu vam u navigaciji kroz izbornik.
Pomoću "+" i "-" možete se pomicati naprijed ili nazad u izborniku ili unutar prikaza treninga. Potvrdite s "Enter" i sa "Stop" izlazite iz stavke izbornika ili iz treninga.

Analiza različitih treninga
ID.RUN HR nudi raznoliku evaluaciju treninga. Već na satu možete dobiti prvi uvid u pojedine jedinice za trening i u mjesečne statistike treninga.
Za detaljniju analizu podaci se mogu očitati putem NFC-a s Android pametnim telefonom i spremiti u aplikaciju SIGMA LINK.
Ako sat koji trčite spojite na DATA CENTAR na računalu pomoću USB kabela, podaci o vježbanju mogu se detaljnije procijeniti.

Integrirano praćenje aktivnosti
Praćenje aktivnosti integrirano je u iD.RUN HR za dodatni dio motivacije. Dnevna razina aktivnosti prikazuje se na početnom zaslonu. Prikazuju se koraci, sagorijevane kalorije, prijeđena udaljenost i napredak na putu do dnevnog cilja. Dnevni ciljevi dodatno se nagrađuju peharima u zlatu, srebru i bronci. Po želji se i alat za praćenje aktivnosti može deaktivirati.

Funkcija praćenja frekvencije srca
Trenutni broj otkucaja srca prikazuje se prema zadanim postavkama tijekom vašeg treninga. Tijekom treninga možete prikazati i druge vrijednosti kao što su maksimalni i prosječni puls, kao i pojedinačno definirane zone cilja i intenziteta. Kratko mjerenje brzine otkucaja srca također se može prikazati na početnom zaslonu bez započinjanja treninga.

Pokazatelj aktivnosti
Pokazatelj aktivnosti grafički prikazuje vaš napredak prema dnevnom cilju s malom brojkom. Što se više približite svom cilju, to je veći udaljenost koju prelazi vaš mužjak.
Kad kadencija premaši određenu vrijednost, lik se prikazuje u trčećem položaju. Ako se postigne dnevni cilj, postoji pobjednička poza.

Osobni rekord
Čim postavite novi rekord treninga, prikazuje se vaš osobni rekord. Štedi se najbržih 1 km / 5 km / 10 km, najduža udaljenost, najduže vrijeme treninga i najviše potrošenih kalorija. U izborniku možete vidjeti svoj osobni rekord s odgovarajućim datumom.

Snimanje zapisa
GPS položaj se stalno sprema i koristi za određivanje trenutne brzine i udaljenosti. Rutu koja trči možete detaljno pogledati u aplikaciji SIGMA LINK ili u DATA CENTRU.

Funkcija kruga
Možete trčati u krug brzim pritiskom na sat (tapkanje zaslona) ili pritiskom na gumb. Alternativno postoji mogućnost definiranja automatiziranih krugova (npr. Nakon 1 km, 10 minuta itd.). Moguće je maksimalno 99 krugova.
Pri zaustavljanju kruga prikazuje se kratki pregled vremena kruga i udaljenosti. Tijekom treninga možete vidjeti razne parametre za trenutni krug i detaljnije ih pogledati na satu nakon treninga. Detaljna procjena moguća je putem aplikacije SIGMA LINK i DATA CENTRA.

Statistika treninga
Ukupan broj jedinica za vježbanje, vrijeme treninga, udaljenost i kalorije prikazuju se na satu mjesečno u zadnjih 12 mjeseci.

Dugotrajno vrijeme
Integrirana baterija traje do 14 dana, ovisno o upotrebi. Maksimalno vrijeme trčanja postižete u stanju čekanja, u režimu treninga moguće je do 6 sati. ID.RUN HR može se u potpunosti napuniti u kratkom vremenu pomoću isporučenog USB kabela.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Opseg isporuke

  • Sat za mjerenje pulsa
  • Micor-USB kabel
  • Uputstva za korištenje

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.