Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Audio sučelje UR12 Steinberg

Kataloški br:
1305277 - 62
Oznaka:
502004320
EAN:
4957812574464

(0)

Kataloški br:
1305277 - 62
Oznaka:
502004320
EAN:
4957812574464

Dostupno online (Skladište: Njemačka)

Dostava: 08.03.2024 do 10.03.2024

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

  • Conrad Product Image
Main product image
Main product image

Izdvojeno & Detalji

  • 24 bitna rezolucija - za najvišu kvalitetu zvuka
  • Robusno metalno kućište
  • iPad podrška

Tehničke specifikacije

U tablici možete odabrati potrebne tehničke podatke kako biste pronašli stavke s istim vrijednostima.

Tehničke specifikacije

Broj 6,3 mm jack ulaza

1 x

Broj izlaza za slušalice 6,3 mm

1 x

Broj RCA izlaza

1 x

Broj USB tipa B

1 x

Broj XLR ulaza

1 x

Posebnosti

uključujući softver

Sučelja

RCA izlaz

USB tip B

Izlaz za slušalice 6,3 mm

XLR ulaz

Jack ulaz 6,3 mm

Vrsta proizvoda

audio sučelje

Opis

Opis

2 x 2 USB audio sučelje s podrškom za 1 x D-PRE i 192 kHz
UR12 audio sučelje kombinira kompaktni dizajn s izvanrednom kvalitetom izrade, iPad podrškom i prvoklasnim D-PRE pojačalom mikrofona. Kvaliteta i značajke malog UR12 jedinstvene su u klasi 2-in / 2-out audio sučelja. Visokokvalitetni 24-bitni / 192 kHz pretvarači osiguravaju profesionalnu kvalitetu zvuka i zahvaljujući D-PRE predpojačaju, vaše mikrofonske snimke dobivaju impresivno bogatstvo detalja s velikom dubinom i dinamikom.
Izuzetno kompaktan ...
UR12 je dokaz da je moguće integrirati mnoge prvoklasne komponente u jedno jeftino, malo sučelje. Sofisticirana oprema nudi vam sve ulaze i izlaze potrebne za snimanje svojih pjesamabei höchster Audioqualität ua to je bilo nemoguće u kvaliteti poput nekoliko godina prije, s uređajem po ovoj cijeni. Renomirano D-PRE mikrofonsko predpojačalo pruža izuzetno detaljan i dinamičan zvuk, dok Hi-Z ulaz nudi mogućnost direktnog spajanja električne gitare ili električnog basa. Zahvaljujući podršci snimanja visoke rezolucije u 24-bitnom / 192 kHz, UR12 nudi kvalitetu zvuka kakvu nikada nismo čuli u ovom cjenovnom rangu.
Mobilni i jeftini
UR12 nije bio posebno razvijen kako bi pružio maksimalnu funkcionalnost i kvalitetu u izuzetno malom kućištu, već i da bi sve to omogućio po posebno povoljnoj cijeni. Većinu vremena glazbenici s uskim proračunima moraju se oslanjati na jeftina sučelja koja u najboljem slučaju nude prosječnu kvalitetu zvuka. Sa prvoklasnim komponentama i fantastičnim omjerom cijene i performanse, UR12 uklanja ovo ograničenje.
iPad podrška
Sa načinom sukladnosti o klasi, UR12 nudi mogućnost upotrebe i na iPadu. Zajedno s iOS audio aplikacijom poput Steinbergove Cubasis možete uživati u posebno intuitivnom načinu stvaranja glazbe. Ako UR12 treba raditi na iPadu, jednostavno povežite prijenosnu USB bateriju ili standardni USB izvor napajanja kako biste sučelje dobili potrebnom snagom.
Savršeno integrirani sustav
UR12 je kompatibilan sa svim glavnim softverskim rješenjima za uređivanje zvuka, mastering ili proizvodnju glazbe koja podržavaju ASIO, Core Audio ili WDM standard.
UR12 se također isporučuje sa posebnom verzijom Cubase, Cubase AI, te nudi kompletno proizvodno okruženje u jednom paketu. Korisnici Cubase također imaju koristi od sveobuhvatne integracije softverskog hardvera s prikladnom funkcijom automatskog postavljanja i opcijom konfiguriranja ulaznih i izlaznih kanala i sabirnica izravno u Cubaseu.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Opseg isporuke

  • Audio sučelje UR12 Steinberg

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.