Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Hama 00176570 wi-fi utičnica vanjsko područje 2300 W

Kataloški br:
2349374 - 62
Oznaka:
00176570
EAN:
4047443436733

(0)

Kataloški br:
2349374 - 62
Oznaka:
00176570
EAN:
4047443436733

Rasprodano

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
Main product image

1/7

Izdvojeno & Detalji

 • Upravljanje aplikacijom ili glasom
 • Kompatibilan s Amazon Alexa ili Google Asistentom
 • Uz povećanu zaštitu od kontakta

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Vrsta montažemeđuutikač
Mjesto upotrebevanjsko područje
Maks. rasklopna snaga2300
Radni napon230
Cloud povezivanjaalexa
google home
specifični proizvođač
Prijenos podataka (Smart Home)radijski
Frekvencija2.4 GHz
Radijski standardwi-fi
Bojacrna/zelena
Bazna stanicanije obavezno
Razred zaštiteip44
Vrsta proizvodautičnica

Opis

Opis

S WLAN utičnicom, električnim potrošačima na otvorenom, poput vanjske rasvjete, vilinskih svjetala i vrtnih pumpi, lako se upravlja putem aplikacije ili glasovnog upravljanja, npr. B. uključivanje i isključivanje u određeno vrijeme. Naša WLAN utičnica radi u potpunosti bez pristupnika (čvorišta): Ne trebate dodatni uređaj i štedite dodatne troškove jer utičnica stvara izravnu Wifi vezu s usmjerivačem.

Pljusak ili tuš iz prskalice za travnjak: Vanjska utičnica s gumiranim poklopcem savršena je za vanjsku upotrebu zahvaljujući zaštiti od prskanja (IP44).

Korak po korak do pametne kuće: Pomoću aplikacije Hama Smart Solution možete proširiti i umrežiti svoj pametni dom s bilo kojim brojem proizvoda Hama pametne kuće. Bilo da se radi o sofi ili ležaljci na plaži: pomoću aplikacije Hama Smart Solution WiFi utičnicom možete upravljati s bilo kojeg mjesta i u svakom trenutku imati kontrolu nad uređajima koji su na nju povezani. Bilo Amazon Alexa ili Google Assistant: Upotrijebite glasovnu kontrolu za prikladno prebacivanje uređaja koji su povezani na pametne kućne utičnice. Visoka kompatibilnost: radi s Amazon Alexa, Google Assistantom, iOS-om i Androidom, a svi proizvodi pametnih kuća drugih proizvođača koji su kompatibilni s Alexa i Google Assistantom mogu se povezati.

Jednostavna instalacija u vlastitu WiFi mrežu: Budući da nije potreban čvorište, svoje uređaje možete postaviti u roku od nekoliko minuta. Savršen početak: Pametna utičnica idealna je za pametnu obnovu vrtova i balkona, ali i za podršku osobama s tjelesnim invaliditetom. Vilinska svjetla, pumpe za ribnjake, osvjetljenje vrta ili navodnjavanje vrta mogu se automatski uključiti i isključiti u određeno vrijeme bez vaše intervencije, ali također možete stvarati grupe ili scene pomoću svojih uređaja integriranih u WLAN. Na taj način možete uštedjeti energiju ciljanom kontrolom potrošača električne energije, čak i kad ste vani, ako zaboravite isključiti odgovarajuće uređaje u vrtu, jer ste uvijek obaviješteni o trenutnom stanju putem aplikacije ili push obavijesti .

Ovaj tekst je strojno preveden.

Opseg isporuke

 • WLAN utičnica "Vanjska"
 • Vodič za brzi početak.

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.