Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Hama 00176574 WiFi razdjelna letva bijela 1 St.

Kataloški br:
2349376 - 62
Oznaka:
00176574
EAN:
4047443443052

(0)

Kataloški br:
2349376 - 62
Oznaka:
00176574
EAN:
4047443443052

Dostupno online (Skladište: Njemačka)

Dostava: 21.04.2024 do 23.04.2024

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
Main product image

1/8

Izdvojeno & Detalji

 • Mi 4 USB porta za uređaje za punjenje
 • Povećana zaštita od kontakta
 • Zaštita od preopterećenja

Tehničke specifikacije

U tablici možete odabrati potrebne tehničke podatke kako biste pronašli stavke s istim vrijednostima.

Tehničke specifikacije

Boja proizvođača

bijela

Mjesto

Unutrašnji prostor

Priključno opterećenje

2300 W

Radni napon

230 V

Specifičnosti razvodnika

s USB priključkom za punjenje

kontrolirati putem aplikacije

s USB-om

Moguće pojedinačno uključenje

povećana zaštita od kontakta

Stupanj zaštite

IP20

Utičnice

4

Vrsta proizvoda

WiFi razvodnik

Opis

Opis

Pametno upravljanje četiri električna potrošača na jednom mjestu ili odvojeno pomoću WLAN utičnice, npr. B. osvjetljenje kućnog kina i dnevne sobe, a također puni ili napaja USB uređaje na četiri USB priključka.

Naša WLAN utičnica radi u potpunosti bez mrežnog prolaza (čvorišta): Ne trebate nikakav dodatni uređaj i štedite dodatne troškove jer utičnica uspostavlja izravnu WiFi vezu s usmjerivačem. Ispravna kontrola za svaki uređaj: svaka pojedinačna utičnica na pametnoj utičnici može se pojedinačno kontrolirati i programirati pomoću aplikacije. Inteligentna traka za napajanje s USB nadogradnjom: Napunite pametne telefone, tablete i druge uređaje izravno iz USB utičnica ili napajajte USB uređaje poput Fire TV-a.

Korak po korak do pametne kuće: Pomoću aplikacije Hama Smart Solution možete proširiti i umrežiti svoj pametni dom s bilo kojim brojem proizvoda Hama pametne kuće. Bilo da se radi o sofi ili ležaljci na plaži: pomoću aplikacije Hama Smart Solution možete upravljati WiFi utičnicom s bilo kojeg mjesta i imati nadzor nad uređajima koji su na nju povezani u svakom trenutku. Je li Amazon Alexa ili Google asistent: Upotrijebite glasovnu kontrolu za prikladno prebacivanje uređaja koji su povezani na pametnu kućnu utičnicu.

Jednostavna instalacija u vlastitu WiFi mrežu: Budući da nije potreban čvorište, svoje uređaje možete postaviti u roku od nekoliko minuta. Visoka kompatibilnost: radi s Amazon Alexa, Google Assistantom, iOS-om i Androidom, a svi proizvodi pametnih kuća drugih proizvođača koji su kompatibilni s Alexa i Google Assistantom mogu se povezati.

Savršen početak: Višestruka utičnica WLAN idealna je za pametnu nadogradnju stanova ili kuća, ali i za podršku osobama s tjelesnim invaliditetom. Uključite / isključite uređaje u određeno vrijeme ili stvarajte grupe ili scene pomoću svojih uređaja integriranih u WLAN. Idealno za opremu za kućnu zabavu: npr. B. uključi televizor zajedno s Fire TV-om, ali Blu-Ray uređaj i igraća konzola ostaju isključeni. Na taj način možete uštedjeti energiju ciljanom kontrolom potrošača električne energije, čak i kad ste vani, ako zaboravite isključiti svjetlo, jer ste uvijek obaviješteni o trenutnom stanju putem aplikacije ili push obavijesti.

Zaštita od preopterećenja: Ako su uređaji povezani s ukupnom strujom većom od 10 A, pametna utičnica automatski se isključuje kako bi zaštitila vaše uređaje.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Opseg isporuke

 • 1 WLAN utičnica
 • 1 brzi vodič

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.