Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Hama LiberoBuds Bluetooth® HiFi in ear slušalice u ušima slušalice s mikrofonom, otporne na znojenje, kontrola na dodir

Kataloški br:
2340321 - 62
Oznaka:
00177065
EAN:
4047443430076

(0)

Kataloški br:
2340321 - 62
Oznaka:
00177065
EAN:
4047443430076

Alternativno dostupni proizvodi:

Rasprodano

Prikaži alternativne proizvode

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
Main product image

1/3

Varijante

Izdvojeno & Detalji

 • Prave bežične slušalice za potpuno bežično uživanje u glazbi
 • Izvrsna kvaliteta zvuka bez dosadnih kabela
 • Posebno male i lagane slušalice
 • Sigurno i udobno držanje u uhu zahvaljujući dizajnu u uhu i optimiziranim kukama za uši
 • Jednostavnost upotrebe slušalica putem glasovnih podataka

Tehničke specifikacije

U tablici možete odabrati potrebne tehničke podatke kako biste pronašli stavke s istim vrijednostima.

Tehničke specifikacije

Bluetooth® verzija

5.0

Boja proizvođača

plava

Čekanje max.

100 h

Impedancija

32 Ω

Kontrola uređaja

Univerzalni

Maksimalni domet u slobodnom polju

10 m

Napajanje

Litij polimer baterija (ugrađena)

USB (kabel uključen)

Osjetljivost (mikrofon)

-42 dB

Radijska frekvencija

2.4 GHz

Raspon frekvencija

20 - 20.000 Hz

Specifičnosti slušalica

upravljanje dodirom

Headset

otporan na znoj

Stil nošenja

u uhu

Trajanje baterije (maks.)

4 h

Vrsta prijenosa

Bluetooth®

Vrsta proizvoda

slušalice u uhu

Opis

Opis

SLOBODA POČINJE OD GLAVE
Potpuno bežične za maksimalnu slobodu kretanja - to su naše istinske bežične slušalice "LiberoBuds": Zapetljavanje zamršenih kabela stvar je prošlosti s ovim Bluetooth® slušalicama. Glasovna kontrola i višenamjenske tipke osiguravaju intuitivan rad - tijekom bavljenja sportom ili pozivanja. Bluetooth® u najboljem slučaju: maksimalna sloboda kretanja jer dvije slušalice nisu povezane kabelom. Podržava postojeće glasovne asistente Siri i Google Assistant: Bluetooth® spojnica i višenamjenski gumb omogućuju izravan pristup - bez potrebe za držanjem pametnog telefona. Integrirana telefonska funkcija s prihvaćanjem poziva i mikrofonom za pametne telefone. Izvrsno uklapanje smanjuje neželjenu vanjsku buku, tako da možete uživati u svojoj glazbi bez ometanja. Silikonski jastučići za uši u tri različite veličine (S, M, L) osiguravaju individualno, savršeno pristajanje. Pomoću ovih slušalica i njihovih materijala otpornih na znoj zaista možete vježbati uz svoju omiljenu glazbu.

S PRAVIM BEŽIČNIM SLUŠALICAMA "LIBEROBUDS"
Glazba, sport, telefonija - ako se puno krećete i puno ste u pokretu, ne treba vam splet kablova, već želite maksimalnu slobodu kretanja. Naše prave bežične slušalice "LiberoBuds" upravljaju potpuno bez kabela i impresioniraju svim vrstama tehničkih inovacija i kvalitetom zvuka 1A. Otkrijte svoju omiljenu glazbu, pretvorite trčeći krug kroz šumu u stazu s preprekama ili si dopustite da gestikulirate dok telefonirate - zahvaljujući istinskoj bežičnoj tehnologiji više nema dosadnih zapetljavanja u kablu. Uz bežičnu slobodu, Bluetooth® slušalice s glasovnim upravljanjem i višenamjenskim gumbom čine vam to još lakšim.

BEŽIČNA SLOBODA
Znate to: Kad trčite, čovjek je presretan što se zaglavi u dugim kabelima sportskih slušalica i izvuče slušalice. Glazbe više nema, ritma nema. Prestanite raditi kompromise, neprimjetno pređite na bežičnu slobodu. Uz Bluetooth® sportske slušalice nijedan kabel ne smeta, niti kuke za uši ne pritišću - u uhu su vam jedva primjetne čepići za uši. Čak i sa stanicom za punjenje, stane u bilo koju prtljagu i savršeni su za putovanje - pogotovo u usporedbi sa slušalicama na uhu ili preko uha. Putem Bluetooth® 5.0 stvarate pouzdanu i stabilnu vezu sa svojim pametnim telefonom.

POZDRAV SIRI, POZDRAV GOOGLE
BLUETOOTH® SLUŠALICE PRUŽAJU IZRAVNI PRISTUP GLASNICIMA
Spontano pronaći sljedeći pivski vrt tijekom planinarenja ili vožnje biciklom? Bluetooth® spojnica i višenamjenski gumb omogućuju izravan pristup upravljanju glasom uz Siri i Google - bez držanja pametnog telefona. Jednostavno jednom pritisnite višenamjensku tipku na lijevoj slušalici, čut ćete glasovni upit "Glasovno biranje", a zatim jednostavno postavite pitanje ili izrazite želju. To je posebno praktično jer želite imati slobodne ruke, posebno tijekom sportskih aktivnosti. Prednost je još veća kad pada kiša kada pametni telefon jednostavno možete ostaviti u džepu ili ruksaku dok tražite najbližu gostionicu. Glasnoćom se također može upravljati glasovnom naredbom: npr. "Povećati glasnoću za 50%", "smanjiti glasnoću za 30%", "maksimalna glasnoća".

JEDNOSTAVNO RADENJE HVALA MULTIFUNKCIONALNOM GUMBU
Višenamjenski gumb omogućuje takozvano upravljanje jednim gumbom. Ovo je intuitivno, bez muke oko traženja različitih gumba. Upravljanje jednim gumbom velika je prednost, pogotovo kada se bavite sportom. Kontrola poziva, kontrola glasnoće ili glasovna kontrola - sve funkcionira putem višenamjenskog gumba.

Primjer upravljanja pozivima putem upravljanja na dodir:

UKLJUČITE SLUŠALICE
Slušalice se automatski uključuju kada ih izvadite iz stanice za punjenje. Da biste ga isključili, jednostavno ga vratite u ležište za punjenje ili pritisnite višenamjenski gumb 5 sekundi.

PRIHVATI I ZAVRŠI POZIV
Da biste prihvatili poziv, kratko pritisnite jednom višenamjenski gumb - bilo na desnoj ili lijevoj slušalici, na taj način završavate poziv.

ODBITI POZIV
U slučaju neželjenog poziva zadržite dvije sekunde na obje višenamjenske tipke s desne i lijeve strane - poziv je odbijen.

PONOVNI IZBOR
Za ponovno biranje pritisnite višenamjenski gumb tri puta - bilo na lijevoj ili desnoj slušalici.

SAVRŠENO UDOBLJENO, SAVRŠENO UDOBNO
Udobno pristajanje izmjenjivih silikonskih jastučića za uši u tri veličine smanjuje neugodne vanjske zvukove - tako da se možete u potpunosti usredotočiti na razgovor, glazbu ili audio knjige. Posebne kuke za uši također učvršćuju slušalice na mjestu. Posebno ugodno: lagana konstrukcija je jedva primjetna. Stanica za punjenje može se pričvrstiti na remen ili naprtnjaču za piće pomoću trake za nošenje.

PUNO NAPAJANJE HVALA PUNJAČI
DO 16 SATI
Pomoću stanice za punjenje Bluetooth® slušalice ne možete napuniti samo kod kuće putem mikro USB kabela u roku od dva sata. Stanica za punjenje je toliko kompaktna da je možete ponijeti sa sobom kamo god krenuli. Na taj se način bežične slušalice mogu puniti do tri puta u pokretu. Glazba ili vrijeme razgovora su 4 sata s potpuno napunjenim istinskim bežičnim slušalicama, a 16 sati s mobilnom priključnom stanicom. Jednostavno umetnite slušalice u kućište za punjenje i pustite ih da se tamo pune.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Opseg isporuke

 • Bluetooth® slušalice "LiberoBuds"
 • Par silikonskih jastučića za uši
 • Stanica za punjenje s remenom
 • Micro USB kabel za punjenje
 • Uputstva za korištenje

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.