Garancija uspješnih i druželjubivih večeri su svježe pečene kobasice s roštilja i miris sočnih vratnih odreska. Ne samo za toplih ljetnih temperatura, već i za vrijeme kuhanog vina, opravdali ste užitak roštiljanja uz "Berkeley" bačvu s roštilja. Roštilj je svestran i nudi ventilatoru za roštilj na različite načine. S jedne strane, hrana za pečenje može se tradicionalno pripremati na predviđenoj površini roštilja neposredno iznad žeravice. Zahvaljujući pričvršćenoj dugoj dimovodnoj cijevi, možete peći i pušiti neizravno. Bačvica omogućuje zatvaranje poklopca tako da toplina ne može tako lako izlaziti prema gore. Poklopac tako prenosi toplinu iznutra na hranu koju treba peći. Slično kao u konvekcijskoj pećnici, hrana se tijekom ovog procesa ravnomjerno peče sa svih strana. Posebni otvori za ventilaciju osiguravaju uravnoteženu cirkulaciju zraka tijekom procesa pečenja i sprječavaju izlazak drvenog ugljena kada je poklopac zatvoren. Jednostavno praćenje temperature kuhanja s termometrom integriranim u poklopac olakšava postizanje željenog rezultata pečenja kao hrskavog, sočnog pečenja. Emajlirani premaz rešetki za roštilj znači da se nakon pečenja možete brzo vratiti na roštilj! Jer jednostavno čišćenje znači da je zabava na roštilju na prvom mjestu. Hladni pepeo se lako može ukloniti iz odjeljka za pepeo strugačem za pepeo. Bilo da se radi o konvencionalnim ili novim metodama pečenja - bačva za roštilj ne ostavlja ništa što se želi. Zahvaljujući dostupnim kotačima, može se brzo koristiti bilo gdje u vrtu ili na terasi, a zahvaljujući preklopnoj prednjoj polici može se odložiti radi uštede prostora. Uključite Divlji zapad u svoj vrt - vaša obitelj i prijatelji bit će oduševljeni tipičnim okusom "Berkeleyja"!
Ovaj tekst je strojno preveden.