Ova postavka prilagođava asortiman proizvoda i cijene vašim potrebama.

Uređaj za istjerivanje i hvatanje insekata Mo-el Mo-Stick 372 372

Kataloški br:
710025 - 62
EAN:
8010114372001

(0)

Kataloški br:
710025 - 62
EAN:
8010114372001

Rasprodano

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

  • Conrad Product Image
Main product image
Main product image

Tehničke specifikacije

U tablici možete odabrati potrebne tehničke podatke kako biste pronašli stavke s istim vrijednostima.

Tehničke specifikacije

Sadržaj

1 kom

Širina

655 mm

Opis

Opis

Neovisno o tome radi li se o privatnom prostoru, industrijskom ili obrtničkom pogonu, insekti su kako dosadni tako i prijenosnici uzročnika bolesti. A k tome jako puno ljudi ima alergijske reakcije na ubode insekata. Muhe i komarci čije se ličinke hrane organskim i raspadajućim materijalima dolaze za vrijeme rasta u kontakt s uzročnicima bolesti koji su opasni za čovjeka, npr. streptokokima (infekcije kože i crijeva), Campylobacterima (infekcije crijeva), klebsiellom (infekcije urina i dišnih puteva) i klamidijom, parazitom koji se nastanjuje u organizmu i uzrokuje teške probleme.
Kako bi se isključila bilo koja zaraza potrebno je boriti se protiv npr. muha i komaraca. "Batak kemijskog sastava" nije samo iz ekoloških razloga loše rješenje; zaštita od insekata je obavezna u gastronomiji, u proizvodnji prehrambenih proizvoda i u različitim drugim obrtničkim granama (HACCP-Smjernice), ali uporaba kemijskih insekticida nije poželjna ili je pak zabranjena zakonskim propisima i pravilnicima (zakonska uredba DL155/97 – CE 93/43 i 96/3). MO-EL se prilagodio različitim potrebama, razvio je učinkovita i ekološki prihvatljiva rješenja za svako područje.

UVA svjetiljke – živine elektrolučne svjetiljke s niskim tlakom sastoje se od staklene cijevi s dvije elektrode i unutrašnjim fluorescentnim premazom. U UV području zračenje postiže vrijednosti između 300 i 400 nm s najvišom vrijednosti od 365 nm, čime je bezopasno za ljude, dok insekte gotovo "magično" privlači.

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.